Φίλιππος Γκανούλης

Φίλιππος ΓκανούληςΟ Φίλιππος Γκανούλης γεννήθηκε το 1977 στη Θεσσαλονίκη. Από το 2003 έως το 2009 δραστηριοποιούταν ως συνεργάτης σε μελετητικά γραφεία και αναπτυξιακές εταιρίες σχετικά με υδραυλικές μελέτες ύδρευσης, αποχέτευσης και αντιπλημμυρικών έργων.

Από το 2006 έως το 2011 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στον Τομέα Υδραυλικής και Τεχνικής Περιβάλλοντος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα.

Από το 2004 έως και σήμερα δραστηριοποιείται στο προσωπικό του τεχνικό γραφείο «Γκανούλης Φίλιππος και Συνεργάτες» με εκπόνηση και συμμετοχή τόσο σε Δημόσια όσο και σε Ιδιωτικά Έργα και Μελέτες που σχετίζονται με Οικοδομικά, Γεωτεχνικά, Υδραυλικά και Περιβαλλοντικά έργα.

Αποτέλεσε μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΤΕΕ / ΤΚΜ και του Δ.Σ. του Πράσινου Ινστιτούτου, ενώ είναι μέλος του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΓΕΒΕ), του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος και Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διαχείριση των Υδατικών Πόρων (ΕΕΔΥΠ), της Ελληνικής Υδροτεχνικής Ένωσης (ΕΥΕ) και της International Water Association (IWA). Ομιλεί άπταιστα την γαλλική και αγγλική γλώσσα.

info@ganoulis.gr

τηλ. 2310 275335

Είμαστε στη διάθεση σας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τo γραφείo μας. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου τεχνικές  υπηρεσίες και συμβουλές.
Επικοινωνήστε μαζί μας